(*Прихильникам шалених та нестримних емоцій, шанувальникам свободи та шукачам пригод пропонуємо створити неповторне весільне святкування у дусі Дикого Заходу.*) Ні, вам не обов‘язково пакувати валізки та купляти білети на квитки. Озирніться навколо — невеличке селище із дерев‘яними будиночками, невеличкою річкою та сінником ідеально відіграє роль ковбойського містечка. Вправні руки, гарний настрій та фантазія допоможуть перенестись у часи нахабності, сміливості та справжнього кохання.

Атрибути вбрання молодят та гостей

Про стилізоване весілля слід попередити заздалегідь — і в цьому допоможуть листівки, виконані у стилі “Wanted”. Окрім стандартного тексту запрошення, повідомте гостей про необхідні деталі зовнішнього вигляду — ковбойські капелюхи та чоботи, сорочки в клітинку, ремені з масивною пряжкою для чоловіків та ніжні сукні в поєднанні із джинсовим або шкіряними жилетами для дівчат.



pic

Наречена може обрати довгу мереживну сукню, одягнути чобітки та розпустити волосся, взявши до рук букет довільної форми із багаторічних рослин. Нареченому пасуватиме образ не простого ковбоя, а найсправжнісінького шерифа.



pic

Декор

Прийшов час навідатись до дідусевої комори та позичити кілька чудових атрибутів для облаштування святкування. Старі підкови, ланцюги, канати, заіржавілі відра, сокира та інші дрібнички перетворять звичайне подвір‘я у небезпечну місцину.



pic

Створіть вказівник із потрісканих дощечок та крейдою напишіть на ньому назви американських штатів — наприклад, Канзас, Техас, Колорадо. Розкидайте скрізь жмути сіна, перев‘язані мотузками, у надбиті горщики вкладіть кактуси, колоди накрийте мішковиною на кшталт стільців. Також у декорі можна використати дерев‘яні колеса, символи коней та викладені купки дров.

Джерело: topwedding.com.ua