(*Наші бабусі завжди знали, які речі приносять щастя та добро в оселю. І ось декілька порад, які зроблять ваше життя безпечнішим та покращать енергетику у вашому будинку.*)

Предмети побуту з народним розписом. Сприятливо впливають на нервову систему, піднімають настрій. Це пояснюється тим, що кожен малюнок на них - це магічний символ або знак, що прийшов з глибини століть, слугує оберегом здоров'я, талісманом мудрості, інтуїції і добробуту.

Диванні подушки вишиті квітами теплих тонів є оберегом подружньої любові, холодних тонів - розвивають дар передчуття невдачі, вишивка із зображенням квітів - зберігає від розлуки з коханою людиною, вишитий орнамент - оберігає від раптової небезпеки, вишивка із зображенням людей, пейзажів, будівель - допомагає зберегти успіх в різних ділових починаннях.

Фікус створює навколо себе позитивну ауру, допомагає зосередитися, заспокоїтися після стресу, погасити нервозність, нормалізує енергетику в будинку. Для відновлення фізичного і душевного здоров'я посидьте ввечері півгодини близько фікуса, тримаючи його лист між долонями і закривши очі, подумки розкажіть йому про свої невдачі, і він допоможе позбутися від негативних думок і емоцій.

Колосся пшениці, жита, вівса, поставлені у вазу (вони можуть бути навіть штучними), завжди сприяють тільки благополуччю, багатству, здоров'ю, затишку і спокою в будинку. Вони прекрасно нейтралізують потоки негативної енергії.

Також до оберегів відносять такі речі: рушник — поєднує людину з її пращурами; хлібна лопатка або писана ложка — символи уособлення достатку в будинку; підкова — символ щастя.

pic