18 червня 33-річний квасилівчанин вдарив ножем у шию свого товариша із Житомирщини, якого вирішив оселити у себе в квартирі на деякий час.

Медики госпіталізували 36-річного потерпілого із діагнозом сліпе ножове поранення з пошкодженням спинного мозку. Наразі він перебуває у Рівне нській центральній міській лікарні. Лікарі від будь-яких прогнозів утримуються, у пораненого паралізовані нижні кінцівки, стан важкий.

Як стало відомо, поранений постійного місця проживання не мав, перебував у квартирі квасилівчанина упродовж 2 місяців. І господар, і тимчасовий квартирант підробляли вантажниками на місцевому базарі.

18 червня після вечері та кількох чарчин між чоловіками розгорілася сварка, внаслідок якої господар схопив кухонний ніж і вдарив у шию свого опонента.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

«Чоловіка у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України затримано та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, — повідомив начальник Рівне нського районного відділення поліції Вадим Нагорний. — Готуються матеріали щодо обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі».

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували – зловмисник вже перебував на лаві підсудних за скоєння хуліганства та незаконного зберігання наркотичних засобів. Також тринадцять разів притягувався до адміністративної відповідальності та перебуває на обліку у поліції як сімейний насильник та особа, що причетна до незаконного обігу наркотиків.

За інформацією ГУНП в Рівне нській області