У 45-річної касирки місцевого ринку двоє чоловіків вкрали золотий ланцюжок з хрестиком та кулоном. Поки один тримав вхідні двері – інший душив і зривав золото.

Отримавши бажане, грабіжники чкурнули. Перелякана жінка звернулась в поліцію і разом зі слідчо-оперативною групою кинулася навздогін. Вже через годину за «гарячими» слідами, зловмисників затримали. Ті саме розглядали поцуплене одразу ж за територією ринку.

Крадіями виявилися 30-ти та 35–річні жителі Рівного. Обоє раніше у поле зору правоохоронців не потрапляли. Зловмисників освідчили на предмет алкогольного сп’яніння. Відповідно до висновку у крові одного з них було 1,36 проміле.

«За фактом відкритого заволодіння чужим майном відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. — У порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України 35-річногорівнянина затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Рівного».

Золоті вироби поліцейські вилучили та проводять досудове розслідування.

За інформацією ГУНП у Рівне нській області