Домашня бенгальська кішка

Ця пухнаста красуня коштує від 800 до 3 000 доларів. Породу вивела американка Джейн Мілл в 1960-х, схрестивши дику бенгальську кішку з домашнім чорним котиком. Так і з’явилося маленьке плямисте кошеня, яке часто називають Леопардовою кішкою.



pic

Японська макака

Це звірятко дуже рідкісне і занесене до Червоної Книги, проте нині його ще можна легально купити. Така розкіш коштує 3 500 доларів. Японські макаки живуть далеко на Півночі, через це їх і прозвали Північними. Взимку вони гріються в гарячих джерелах, тож прекрасно витримують низькі температури.



pic

Білячий саймірі

Якщо в Тебе, бува, завалялися 4 000 доларів, ця грайлива мавпочка складе Тобі прекрасну компанію. Дружелюбний білячий саймірі завдовжки не більше 35 см, проте головне достоїнство тваринки — її хвіст довжиною 40 см.

pic

Китайська хохлата безшерста собака

Одна з найдружелюбніших порід. Собачка має довгу назву, зате ціна її коротка — якихось 4-5 тисяч доларів :) Через відсутність шерсті Китайська хохлата дуже вразлива, тож спекотного літнього дня може навіть сонячні опіки отримати.



pic

Домашня кішка Саванна

Довгі морда та вуха і красиве леопардове забарвлення цієї кішки робить Саванну однією з найкрасивіших та найбільш витончених домашніх улюбленців. Коштує ця дика кішка від 4 000 до 10 000 доларів. Цікаво, що Саванна нейтрально ставиться до собак, навіть більше, її саму можна вигулювати на повідку та гратися в гру «кинь-принеси». Проте якщо якийсь пес перейде цій красуні дорогу, йому не позаздриш...



pic

Мавпа Мона

Ще дорожче коштуватиме придбати в якості домашньої тваринки мавпочку Мону — 6 тисяч доларів. Її ще називають мавпою Кемпбела. Саме так звали дослідника, що виявив тварину в західній Африці.



pic

Болотиста мавпа

Ця екзотична тваринка з білою бородою та жовтим хутром буде Твоєю за 7-10 тисяч доларів. Знайшов її серед боліт Африки мандрівник Бразз, через що тварину часто називають мавпою Бразза. Мало хто знає, що з дружелюбного маленького звірятка виростає злий примат. Тож купують цю мавпу лиш ті, хто не відає про особливості її характеру.



pic

Стрічковий круглий пітон

Ця екзотична рептилія коштує не мало не багато 10 000 доларів. Унікальний підвид круглого пітона — смугастий королівський пітон. Таке забарвлення зустрічається вкрай рідко, саме тому за цього «короля» доведеться викласти такі шалені гроші.



pic

Гіацинтовий ара

Найбільший папуга на Землі довжиною 1 м. Яскраве оперення та дивовижна здатність Гіацинтового ари розламувати дзьобом шкаралупку кокосового горіха визначили ціну птаха — 12 000 доларів. Тож купивши собі це екзотичне диво, постарайся вести себе з ним обережно.

pic

Тигровий пітон-альбінос

Навряд чи Ти хотів би оселити в своїй кімнаті цього героя, проте в світі є і такі сміливці. Любителі екзотики ладні заплатити за рідкісного пітона 15 і більше тисяч доларів. Виростає він до 8 м завдовжки. Цікаво, як відреагують сусіди, дізнавшись про таку незвичайну покупку?

pic

Шимпанзе

В 65 000 доларів обійдеться придбання цього неслухняного товариша. Так-так, адже шимпанзе постійно кричать, корчать пики та кидаються різними предметами. Вперше ці тварини були знайдені в тропіках Західної та Центральної Африки.

pic

Білий тигр

Лідером рейтингу найдорожчих домашніх тварин є білий тигр. Всього-на-всього 138 000 доларів — і він Твій. Тигри-альбіноси народжують ся дуже рідко, тож і ціна цих пухнастих велетнів відповідна.



pic