З кожним роком з’являється все більше фільмів, вартих нашого перегляду. Це підтверджують їхні касові збори (які перевищують мільйони).

Ось перелік найцікавіших кінострічок, які виходять або вже вийшли в прокат у 2016 році. Гайда до кінотеатру! Якщо ви любите посміятись, радимо переглянути такі комедії як “Леді Бос”, “8 кращих побачень “,”Сусіди 2”, ”Дуже погані матусі”, ”Дитина Бріджит Джонс”.

Якщо у вас є дитина, або ви й досі вірите в єдинорогів, рекомендуємо такі мультфільми: “Кунг-Фу Панда 3”, ” Зоотрополіс”, ”Барбі: Шпигунська історія“, ”У пошуках Дорі”, ”Льодовиковий період: Курс на зіткнення”, ”Секрети домашніх тварин”.

Любите переживати за долі інших людей, плакати? Ось декілька вартих перегляду драм: “Легенда Г’ю Гласса”, ” До зустрічі з тобою”, ”Мілина”.

Якщо ж ви любите полоскотати собі нерви, то ми радимо такі трилери як ”П’ята хвиля”, ”Проти шторму”, ” Мерзенна вісімка”, ” Ілюзія обману 2”.

Ви фанат фентезі та всього, що з ним пов’язано? Тоді рекомендуємо такі фільми як “Боги Єгипту “, ”Мисливець і Снігова Королева”, “Warcraft: Початок”, ”Аліса в Задзеркаллі”, ”Мисливці на привидів”, ”Фантастичні звірі та де їх шукати”.

Якщо ви захоплюєтесь пригодами, радимо піти в кінотеатр на такі кінострічки: “Дивергент. Глава 3: Віддана”, ”Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя 2”, ”Легенда про Тарзана”, ”Ізгой-один. Зоряні війни: Історії”.

Ви істинний фанат фільмів про супергероїв? Не пропустіть: ”Дедпул”, ”Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”, ”Перший месник: Протистояння”, ”Люди Ікс: Апокаліпсис”, ”Загін самогубців” та ”Доктор Стрендж”.