Семирічна рівнянка, вихованку Палацу дітей та молоді, перемогла у міжнародному турнірі із художньої гімнастики - такими заголовками нещодавно рясніла уся місцева преса. Агафія Титечко - тендітна дівчинка, проте уже гордість рівненської художньої гімнастики. Яка вона - юна переможниця, що потрібно робити, аби досягти успіху, та як семирічна рівнянка знайшла заняття до душі - дивіться у наступному сюжеті з циклу історій про юних, активних і талановитих рівненчан.

З таким номером рівнянка Агафія Титечко здобула перемогу на Міжнародному турнірі з гімнастики. Перемога їй далася нелегко, адже їй передували 3 роки наполегливих тренувань. Однак про свої успіхи Сором'язлива Агафія поки-що не звикла розповідати:

Попри тижневу хворобу перед змаганнями, Агафія змогла зібрати усі сили, аби показати свої можливості. Її тренер Олександра Томкович розповідає: дівчина здібна, хоча тренування проходять не без дитячих пустощів та лінощів.

Пані Оксана, мама спортсменки, розповідає: займатися гімнастикою - це вибір її доньки. В три роки вона вперше побачила виступ з художньої гімнастики і у малечі перехопило подих.

Дівчинка з легкістю виконує усі вправи, вона одразу виявилася придатною і гнучкою для найважчих вправ.

Агафія вже може похизуватися 14-тьма медалями. І як будь-яка спортсменка, дівчинка мріє стати чемпіонкою світу. А поки-що - тривалі і виснажливі тренування задля майбутнього успіху.