(*Мега-проект від Рівне 1 - "Дитяча телевізійна школа РІвне 1"" відкрила свої двері для всіх бажаючих.*)

Професія телевізійника завжди була перспективною та цікавою. Саме тому Телеканал Рівне 1 оголосив набір до Дитячої телевізійної школи, аби всі ті, кого цікавить медійний світ і вони бачать себе у цій сфері мали змогу навчитися азам у професіоналів. І вже 6 червня відбулося відкриття та перше заняття.

Під час навчання, котре відбуватиметься упродовж місяця, для юних телефанів будуть викладені основні принципи роботи у медіасфері, а саме: режисура, мультимедійна журналістика, ком’ютерний дизайн, монтаж, телевізійний менеджмент, операторська робота, дикторська майстерність - все те, чому навчатимуть діток у школі.

Олена ДЕМЧУК - керівник Дитячої телестудії ТРК "Рівне 1": "Навчання у телевізійній школі чудовий шанс для всіх діток почати реалізовувати свої мрії від самого дитинства. Всі ті, хто мріє про телебачення, мріє бачити себе на екранах та хоче розкрити свої таланти та амбіції - їм до нас! Достатньо лишень заповнити анкету на сайті телеканалу, вказати свої дані - і вам зателефонують, та запросять у цікавий та захоплюючий світ телебачення."



pic



pic

Оксана ВЛАСЮК - виконавчий директор ТРК "Рівне 1": "Перший місцевий дарує унікальну нагоду для дітей - не просто прослухати курс, отримати диплом та покласти його на полицю - а відразу почати практично реалізовувати отримані знання. Завдяки найкращій команді спеціалістів, працівникам телеканалу "Рівне 1", учні телешколи відразу матимуть нагоду створити телевізійний проект, котрий презентуватимуть наприкінці навчання."

Слідкувати за перебігом навчання можна на сайті телеканалу Рівне 1, у спецпроекті Родинний портал та у соцмережах ВКонтакті та Фейсбук у офіційних групах "Дитячої телевізійної школи "Рівне 1".

pic

pic

pic