У складі деяких постійних комісій Рівненської обласної ради — зміни. Як розповів керуючий справами виконавчого апарату обласної ради – керівник секретаріату Богдан Сологуб, на першій сесії облради прийняли рішення про затвердження складу постійних комісій.

- Проте сталися зміни у складі депутатського корпусу. Зокрема, Олександра Корнійчука обрали головою обласної ради, тому він не може бути членом комісії з питань бюджету, фінансів та податків. Також один із депутатів - Анатолій Бондар склав повноваження, а замість нього мандат отримав Валентин Королюк. Він виявив бажання працювати у складі комісії з питань місцевого самоврядування розвитку територій та європейської інтеграції. У зв'язку з цим вносяться зміни й до складу постійних комісій обласної ради, - зазначив Богдан Сологуб.

Після обговорення цього питання під час засідання постійної комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО і членів, депутати вирішили залишити питання “Про внесення змін до складу постійних комісій Рівне нської обласної ради сьомого скликання” на розгляд сесії.

Нагадаємо, сесія облради має відбутися 17 червня.

pic