Батьки одного з випускників повідомили у поліцію охорони про те, що під час святкування шкільних випускних вечорів в одному із закладів відпочинку, їх сина обікрала невідома жінка. У випускника зникли з гардеробу верхній одяг і змінне взуття.

Приміщення гардеробу під охороною не перебувало, але поліцейські охорони негайно відреагували на звернення громадян. Переглянувши камери відеоспостереження, вони зафіксували факт крадіжки особистих речей заявників, скоїла її невідома громадянка.

Правоохоронці, обстежили прилеглі до ресторану вулиці і вже через деякий час помітили зловмисницю неподалік закладу. Її затримали та доставили до поліцейського відділу для встановлення обставин події. Зловмисницею виявилася 36-річна місцева мешканка.

На місце події також прибула слідчо-оперативна група Рівне нського відділу поліції.Наразі за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185, санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадських або виправних робіт, арешту або позбавлення волі, повідомляє управління поліції охорони в Рівне нській області.