40-річний рівнянин не давав проходу на два десятки молодшій одруженій жінці, в яку був безтями закоханий. Через ревнощі, які затьмарили розум залицяльнику, вона загинула внаслідок спричинених ним тілесних ушкоджень.

40-річний рівнянин не давав проходу на два десятки молодшій одруженій жінці, в яку був безтями закоханий. Через ревнощі, які затьмарили розум залицяльнику, вона загинула внаслідок спричинених ним тілесних ушкоджень.

24-річна рівнянка проживала разом із матір’ю та чоловіком. Суботнього вечора рідних не було дома. Натомість у гості навідалися знайомі. Посеред ночі на порозі квартири з’явився і її «коханий», який аж ніяк не очікував когось там побачити. З’ясувати стосунки жінку покликав на вулицю. Влаштувавши сцену ревнощів, розлючений чоловік схопив металевий кутник і вдарив ним кохану по голові. Як пояснив згодом, наніс не менше трьох ударів.

Очевидці інциденту повідомили до поліції. Патрульні поліцейські відвезли потерпілу до центральної міської лікарні, звідки після надання медичної допомоги її відпустили. Ревнивець у цей час був поруч із жінкою і близько опівдня уже наступного дня привів кохану до 24-річної подруги, аби та відпочила. Жінка тоді ще була при свідомості, але розмовляла не чітко. Залицяльник запевнив знайому, що незабаром забере її. Однак за кілька годин по обіді господиня квартири виявила, що її гостя уже не подає ознак життя, тож одразу викликала швидку медичну допомогу. Утім, лікарі лише констатували смерть жінки. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть її настала внаслідок черепно-мозкової травми, крововиливу у мозок.

Правоохоронці одразу встановили особу зловмисника, який вже переховувався від слідства.

- Чоловік повністю визнав свою вину. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. — Рішенням суду йому обрано міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту. Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що чоловік розлучений, має троє дітей та вже перебував на лаві підсудних за хуліганство, а також шість разів притягувався до адміністративної відповідальності.

Наразі поліцейські ще з’ясовують усі обставини пригоди. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області.