"Школа Журналістики 6.0", у якій взяли участь 50 учасників з Волинської, Житомирської, Рівненської та Тернопільської областей, пройшла у Рівному.

"Школа Журналістики 6.0", у якій взяли участь 50 учасників з Волинської, Житомирської, Рівне нської та Тернопільської областей, пройшла у Рівному.

Організовувала Школу ГО "Молодь-ДІЄ" спільно з волонтерами Рівного. А гроші на її проведення вдалося зібрати завдяки кампанії "100 українців можуть підтримати проект".

На заході вдалося зібрати молоду прогресивну молодь, яка протягом 28-29 травня у першому корпусі НУВГП прослухала лекції-тренінги від провідних журналістів. Тренерами на школі були провідні журналісти Рівного.

Як розповів один із організаторів Школи Віталій Примак, захід пройшов на належному рівні.

- Нам вдалося зібрати зацікавлених людей не тільки у журналістиці, а й у громадській діяльності. Маємо надію, що вони надалі не залишаться байдужими до ЗМІ та громадського життя, а розвиватимуться у цих сферах діяльності і змінюватимуть не лише себе, а й країну на краще. З досвіду проведення Школи є приклади, коли випускники Школи працевлаштувалися за фахом журналіста. Кожен із випускників, крім того, що отримав сертифікат, має можливість пройти стажування на Інтернет-порталах, радіо і телебаченні, - каже Віталій Примак.