З самого ранку палали складські приміщення приватного підприємства на Курчатова 18, це район мототреку. Вогонь охопив територію площею майже тисячу квадратних метрів. Усередині було повно деревини. З людей ніхто не постраждав. Що спричинило масштабну пожежу наразі з’ясовують фахівці, детальніше в сюжеті.

Величезний склад, у якому зберігались матеріали для виготовлення меблів загорівся сьогодні під ранок. Це територія складів на вулиці Курчатова. Пожежу на складі помітив охоронних сусіднього підприємства. Про це розказує його колега, який змінив його вранці.

Спершу на виклик виїхали вогнеборці третьої пожежно-рятувальної частини. Але провівши розвідку зрозуміли, без підмоги не впоратись. Бо на момент приїзду вогонь вже встиг розгулятись в одноповерховому складі розміром 100х80 метрів. Тож зрозумівши масштаби загорання на Курчатова виїхали ще чотири автоцистерни.

Води в цистерні вогнеборцям вистачає на 5 хвилин роботи, тож і виникла потреба у підключенні до пожежних гірдантів. Розташований просто на проїжджій частині гідрант був найближче до складів. Відтак, пожежні рукави довелося тягнути через дорогу. Для цього поліцейські перекрили рух вулицею Курчатова. Усього на підмогу прибуло шість екіпажів патрульних.

Ускладнювало роботу вогнеборців те, що тиск у водопровідній мережі був занизький. Відтак, чимало часу йшло щоб знову наповнити автоцистерни водою. Після втручання фахівців з Рівне облводоканалу, кажуть, рятувальники ситуація з тиском в мережі покращилась. І вже по сьомій ранку пожежу вдалося локалізувати.

Аби повністю приборкати вогонь надзвичайникам довелося працювати майже п’ять годин. Адже загалом площа пожежі склала 960 метрів квадратних.

Тож люди, які прийшли на роботу у сусідні приміщення, ще застали на згарищі рятувальників.

І поки спеціалісти розбираються у причині пожежі та встановленні розмірів збитків, з підприємства яке постраждало робітники виносять все, що вціліло. Але коментувати будь-що у ДСП+, чиє приміщення згоріло, не захотіли.