Близько сьомої години вечора 30 травня на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" неподалік села Яринівка Березнівського району поліцейські зупинили автомобіль «Honda Civic», водій якого порушив правила дорожнього руху.

За кермом іномарки перебував 29-річний рівнянин. Окрім нього у салоні були ще троє пасажирів, які поводилися підозріло. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили без дозвільних документів травматичний пістолет «Schmeisser», перероблений під стрільбу бойовими набоями, та ніж кустарного виробництва.

Водій та 27–річні пасажири, двоє з яких — жителі Рівного, а третій — з Дубного, від проходження освідчення на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння відмовилися.

Автомобіль доставлений на територію Березнівського відділення поліції. За фактом незаконного поводження зі зброєю відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic