Завершився навчальний рік і для учнів та вихованців 19 інтернатів області. А для 675 юнаків та дівчат він став особливо пам'ятним - попереду в багатьох з них - самостійне доросле життя. Привітали випускників 9(10) та 11(12) батьки, освітяни та благодійники.

«Я впевнений, що кожен учень та вихованець цих навчальних закладів вірно обере професію та досягне висот», - зазначив начальник управління освіти і науки Рівне нської ОДА Григорій Таргонський.

Цьогоріч випускниками Клеванської спеціальної ЗОШ-інтернат №1 І-ІІІ ступенів стало п'ятеро дітей. Завершили дев'ятий клас - 15 вихованців. Усі вони в урочистій атмосфері отримали документи про освіту.

Свято «Останнього дзвоника» та вручення атестатів про загальну середню освіту відбулось і в Острозі. Цьогоріч Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою закінчило 63 юнака. Серед них один срібний медаліст.

На головній площі старовинного Острога грамоти за досягнення у навчанні та атестати вручив начальник управління освіти і науки Рівне нської ОДА Григорій Таргонський. Привітали випускників Рівне нського обласного ліцею батьки та освітяни. Понад сотня юнаків та дівчат отримали документи про освіту.

Серед випускників вісім – отримало золоту медаль, троє – срібну. Усього в ліцеї у 2015-16 навчальному році здобувало освіту 580 дітей.

Повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівне нської ОДА.

pic

pic

pic