Все найкраще - дітям! Напередодні дня захисту дітей Дитяча телестудія Рівне 1 провела незабутнє свято із конкурсами, забавами та безліччю подарунків. Також свою майстерність показали маленькі зірки Першого місцевого - вони випікали, готували на свіжому повітрі та продавали усе зроблене власноруч. Так окрім розважальної, свято виконало ще й благодійну місію. Адже всі виручені кошти підуть на лікування важкохворої дитини. Деталі у сюжеті Олени Демчук.

Напередодні дня захисту дітей Перший місцевий влаштував неймовірне свято для дітлахів Рівного. Тематичні зони від дитячої телестудії, майстер-класи від партнерів, виступи відомих колективів Рівного - порадували дітлахів та подарували незабутні емоції. Також діти мали змогу привітати свою школу та друзів із закінченням навчального року, і позмагатися за призи, як для себе так і свого навчального закладу.

Всі учасники кулінарних шоу на Рівне 1 прийшли не з порожніми руками - випічка, приготовані на свіжому повітрі сендвічі та чимало інших ласощів - все заради благодійності. Перший місцевий окрім розважальної мети, поставив перед собою ще й доброчинну - всі виручені кошти підуть на лікування Влада Лебедєва, жителя Рівне нщини, котрий вже 4 роки хворіє на синдром Чарга-Стросса.

Упродовж свята дітлахи брали участь у конкурсах та вікторинах присвячених телеканалу Рівне 1, та довели, що вони є уважними та відданими глядачами першого місцевого. За свої знання отримали цікаві, смачні та корисні подарунки.