Влітку, як і в будь-яку іншу пору року, кожна панянка хоче виглядати якнайкраще. І завдяки косметиці жінка має унікальну можливість приховати те, що особисто вона вважає за недоліки та підкреслити переваги свого обличчя.

Важливо розуміти, що вміст літньої косметички,коли на обличчі “плигають сонячні зайчики” повинен відрізнятися від того, чим ми кориснуємося взимку, коли нашу шкіру атакує морозне повітря.

Отож, що варто покласти до літньої косметички, а від чого необхідно відмовитися?


Пункт перший: крем для шкіри з захистом від сонця.


Пункт другий: тональний флюід. Він найкраще підходить для спекотної пори року, адже,за рахунок легкої структури, не збивається в комочки від поту, ще й вихідно “підсвічує” шкіру обличчя.

Пункт третій: пудра. ЇЇ варто застосовувати лише для Т-зони і лише у випадку, якщо у вас жирна або ж комбідована шкіра. Якщо ж у вас зазвичай немає проблем з жирним блиском на обличчі, досить буде мати в арсеналі пачку матуючих серветок, на випадок, якщо після роботи колега запросить вас на вечерю.


pic
Пункт четвертий: рум’яна. Сухі рум’яна рожевого чи персикового кольору зроблять ваше обличчя свіжим та яскравим. Але пам’ятайте, ніякої жирної корекції!

Пункт п’ятий: Коректор. Під очі чи на прищик- це просто необхідна річ кожній панянці, але не “замальовуйте” одним усе обличчя. Жовтий чи білий- під очі. Зелений- для прищиків та маленьких судинок.


pic
Пункт шостий: Підводка та туш. Ці продукти краще придбати водостійкі. Якщо під палючим сонцем ви занадто впрієте, ваші очі цього не видадуть. Залишатиметься лише розібратися з слідами на одязі :)

Пункт сьомий: Тіні повинні бути професійних фірм. Краще мати декілька кольорів в яких ви будете впевнені, аніж цілу палітру непотребу.

Пункт восьмий: Засоби для брів. Хоч олівцем користуватися легше, влітку варто звернути увагу на тіні для брів. У них менше шансів “втікти” з вашого обличчя і брови виглядатимуть натуральніше.

Пункт дев’ятий: Для губ краще обрати легкий блиск, помади будуть “розслаблятися” та покидати вас ще до того, як ви вийдете з дому. Якщо ж ви витратили усю зарплату на нову сукню і вам просто необхідно довершити образ яскравим акцентом- скористайтеся “лаком для губ”.


pic


Звичайно, це все займає багато місця, але слідуючи нашим порадам підправляти макіяж на протязі дня вам не доведеться, а тому косметичку можна залишити вдома.