Більше всього патрульну поліцію рівняни викликають на сімейні сварки. Про це відзвітувалися самі копи. Ще кажуть в Рівному трапляється багато крадіжок, а також порушень правил дорожнього руху. За останнє копи штрафують, і вже поповнили бюджет майже на 400 тисяч гривень.

За кількістю викликів побутові сварки, за перший місяць, зайняли перше місце в роботі патрульних. Раніше рівняни, сусіди яких надто емоційно з’ясовували відносини, чекали міліцію годинами. Через це багато хто навіть на 102 не телефонував. Зараз поліція приїжджає на виклик в середньому за 7 хвилин, тому всі, кому набридли сусіди-дебошири, зразу викликають поліцію.

Після сімейних розбірок, друге місце займають крадіжки. За місяць роботи патрульної поліції вони зафіксували більше сотні випадків, коли рівняни ставали жертвами крадіїв.

Першими, хто відчув на собі роботу патрульних, стали автомобілісти, за них копи взялися ще в першу ніч. Основною проблемою стала парковка та стоянка в недозволених місцях. Покарання за це не оминуло не лише звичайних автолюбителів, а й водіїв таксі та маршруток.

Також рівненські водії часто вживають алкоголь перед тим, як сісти за кермо, але копам зустрічаються не лише п’яні.

Загалом в патрульній поліції розповіли, що за місяць було опрацьовано близько 6 800 завдань, з них понад 2 000 копи виявили самі, патрулюючи місто.