27 травня ГО "Приватне детективне агенство" святкує свою першу річницю з дня заснування!

На наш погляд найбільшим досягненням організації є здійснення сподівань членів по захисту їх прав та інтересів. Ще на зорі діяльності ГО «Приватне детективне агентство» визначилися, що успіх можливий якщо організація буде потрібна соціально-незахищеним верствам населення, які потребують юридичної допомоги у розв’язанні питань правової казуїстики. З часу заснування ГО «Приватне детективне агентство» намагається роботи все, щоб бути корисними для членів організації та громадян, надавати їм постійну практичну допомогу.

ГО «Приватне детективне агентство» активно бере участь у суспільному та громадському житті міста, надає соціальну підтримку та допомогу населенню. Важко перелічити всі добрі справи ГО «Приватне детективне агентство».

Досвід діяльності організації базується на позитивних результатах та досягненнях. Основою успішної діяльності організації є професійні працівники (детективи) та активна співпраця з партнерами.

Колеги юридичної компанії "Асмунд" висловлюють подяку за співпрацю та зичать професійного натхнення, стійкості і доброго настрою!

Вітаючи Вас з річницею з дня заснування, маємо надію, що відзначеня цієї дати стане доброю нагодою для подальшого зміцнення авторитету організації та поширення її впливу на суспільнення життя регіону.

З нагоди святкової події ГО «Приватне детективне агентство» нашого активного партнера - всі бажаючі можуть отримати безкоштовні консультації для населення від юридичної компанії "Асмунд"!

Акція діє з з 30.05 до 10.06! тел: 099 049 56 55, 096 918 75 97, e-mail: lawer.asmynd@mail.ru

pic