Нафтогаз оприлюднив свої цінові пропозиції для промислових споживачів. Відповідно з новими умовами, вартість газу складатиме від 6874 до 7604 грн. з урахуванням вартості транспотування та ПДВ. В середньому нова ціна зросла на 3% по відношенню до травневої.

НАК «Нафтогаз України» опублікувала свої цінові пропозиції з продажу природного газу для потреб промислових споживачів, які набудуть сили вже з 1 червня 2016 року.

Запропоновані нові ціни на блакитне паливо відрізняються, як і раніше, головним чином в залежності від обсягів закупівель, а також наявності заборгованостей перед Нафтогазом за попередні періоди. Рівні кінцевих цін для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, в залежності від зазначених умов, складають від 6874 до 7604 грн за тис. куб. м (з урахуванням тарифів на транспортування магістральними і розподільними трубопроводами та ПДВ).

Нагадаємо, що Нафтогаз почав відпускати паливо за "ринковими" цінами з 1 жовтня 2015 року. Саме тоді було скасоване державне регулювання цін на блакитне паливо для всіх категорій промислових споживачів. Саме з цього часу НАК на свій розсуд визначає ціни на газ для промисловості.

Як раніше повідомлялось, Нафтогаз з 1 травня знизив ціни на газ для промислових споживачів в середньому на 10%, до 6474 - 7518 з урахуванням вартості транспортування.

Джерело