Інцидент трапився учора в Рівному на вулиці Євгена Коновальця. Розвертаючись на мікроавтобусі Фольцваген Т4 водій не звернув уваги на пішоходів та мало не наїхав на них. Тому подружжя, яке ледь не втрапило під авто, викликало поліцію та кинулось шукати водія, який вже накивав п'ятами.

На вулиці Коновальця біля будинку номер 9, розвертаючись на мікроавтобусі водій не звернув уваги на маму з маленькою донькою, що стояли обабіч дороги, та мало не наїхав на них. Після перепалки з водієм розгнівана мати сфотографувала машину, а потім викликала поліцію. Чоловік побачивши це, правоохоронців чекати не став та поїхав. Сім’я дочекалася патрульних та написавши заяву батьки й самі кинулися шукати Фольцваген Т4. Вже за годину батько дівчинки помітив водія та знову зателефонував на 102. Патрульні зупинили автівку на вулиці Мельника. Водій вени не визнавав, казав мама з дитиною були на дорозі і повинні були відійти.

Мама також погодилась розповісти як все відбувалось, але побоюючись що водій буде мстити за заяву, попросила не знімати обличчя.

Під час перевірки документів у горе-водія, патрульні запідозрили, що керманич вживав наркотики, він був дуже збуджений. Йому запропонували проїхати на освідчення, на що спочатку він був згідний, але згодом при свідках відмовився. На водія склали протокол за керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Також копи пригадали, що нещодавно вже шукали цей автомобіль, тоді ним керував інший водій, який був напідпитку.