Футбольний майстер-клас для маленьких, але вже завзятих гравців. Футболісти народного клубу "Верес" провели відкрите тренування з дітьми. Відпрацьовували техніку гри, ділилися секретами успіху, а наприкінці порадували хлопчаків маленькими сюрпризами. Як гравці "Вереса" готували собі наступників - далі у сюжеті.

Вони з захопленням спостерігають за тренуванням народного клубу, адже вже за мить матимуть можливість вийти на поле та показати всі свої футбольні навички. Футболісти ж дають відчути, що чекає молодих гравців на тренуваннях. Захисник "Вереса" Олексій Зозуля розповідає, що з дітьми працювати захоплююче, адже в них можна навчитися бути щирим та справжнім, оскільки вони дуже люблять футбол.

Півзахисник "Вереса" Ігор Малиш стверджує що для дітей такі заняття і цікаві, і корисні. Адже сам має двох діток, і для них в першу чергу футбол - це здоров'я та дисципліна.

Юні футболісти дуже задоволені цим заходом, адже є палкими фанатами "Вереса", і хочуть щоб такі тренування проводилися частіше. Адже 12-річні хлопці займаються футболом майже шість років.

По завершенню діти отримували подарунки, мали можливість сфотографуватися з гравцями рівненського клубу та взяти автограф у своїх улюбленців.