Амбітні, молоді, завзяті та талановиті – саме така молодь ((http://www.rivne1.tv/news/65882)(отримала іменні стипендії ))від директора Першого Місцевого Віктора Данилова. Головною умовою участі став запропонований потенційно цікавий глядачам проект телешоу.

Про свою участь у стипендійній програмі директора телерадіокомпанії "Рівне 1" Віктора Данилова розповідає студентка Вікторія Полюхович. Прочитала оголошення на сайті, надіслала ідею телепрограми – і тут закрутилося! Трьох місяців їй вистачило, аби остаточно визначитися з майбутньою професією. Телевізійні зйомки, наповнення сайту, спілкування з професіоналами - цей досвід на «Рівне 1» дівчина вважає неоціненним. Грошову винагороду витратить і на корисне, і на приємне. Хоче придбати собі фотоапарат, аби ілюструвати журналістські матеріали, а також виробити закордонний паспорт, щоб побачити країни Європи.



pic

Інна Боровець – ще одна стипендіатка. Першу грошову винагороду витратила на підручник із журналістики. Побачивши процес творення телебачення зсередини, дівчина тепер точно може сказати, яким повинен бути професійний журналіст. Вона упевнена, що журналістом стає людина, яка нічого не вміє, і описує те, що робить хтось інший. А справжнім, хорошим журналістом стає та людина, яка вміє все!

pic

Засновник незалежної преси у Рівному Віктор Данилов називає стипендійну програму своєрідною авантюрою. Адже не кожен телеканал готовий узяти у свій колектив молоді та ще недосвідчені кадри. Однак у такій практиці вбачає користь не лише для студенток, а й для самого телеканалу.Каже, що таким чином телекомпанія шукає кадри для підсилення свого потенціалу. Саме завдяки таким експериментам з обдарованою молоддю Перший місцевий також зростає.

pic

Після тримісячної важкої, проте без сумніву незабутньої, круговерті в телевізійному просторі дівчата упевнені: Перший Місцевий - це місце, де не лише працюють професіонали, а де роблять професіоналів.