Четверо чоловіків у масках та зі зброєю сьогодні вночі увірвалися в будинок подружжя в селі Кухітська Воля, що на Зарічненщині. Невідомі зв’язали батьків і дітей та вимагали гроші. Вистреливши дружині у ногу, розбійники забрали 20 тисяч доларів США та зникли.

Слідчо-оперативна група на місці з’ясувала, що четверо невідомих чоловіків у балаклавах, спортивних костюмах і рукавицях близько 01.30 розбили вікно у будинку 45-річного жителя села Кухітська Воля та, відкривши вхідні двері зсередини, проникли у помешкання.

Зловмисники зв’язали хомутами та скотчем руки і ноги п’ятьом дітям, віком від шести до 16 років, які відпочивали в окремих кімнатах. У подальшому невідомі зайшли у спальну, де відпочивало подружжя.

Розбійники, одягнувши наручники господарю та замотавши скотчем руки його 39-річній дружині, почали вимагати гроші. Подружжя відразу повідомили місце, де лежали півтори тисячі доларів США. Однак зловмисникам виявилося цього замало. Вони прострелили жінці з травматичної зброї ногу. Після цього, отримавши загалом 20 тисяч доларів США, зникли, пошкодивши колесо в сімейному автомобілі, який був припаркований на подвір’ї.

Коли нападники залишили помешкання, першій вдалося звільнитися матері, яка перекусила скотч на руках та допомогла всім іншим. Наручники, які були на господареві, розрубали сокирою. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували жінку до Зарічненської ЦМЛ із пораненням лівої ступні.

«За фактом розбою відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Сергій Волков. — Поліцейські проводять оперативні заходи щодо встановлення та затримання осіб зловмисників».

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic

pic

pic

pic

pic