По обіді 25 травня на автодорозі «Київ-Чоп» сталася дорожньо-транспортна пригода, у яку потрапив 30-річний поліцейський. У результаті зіткнення двох автомобілів, старшого сержанта поліції госпіталізували до лікарні.

Водій-поліцейський їхав автомобілем «Volkswagen Golf» зі сторони Млинова. На перехресті поблизу колишнього поста ДПС ДАІ у селі Привільне не надав переваги в русі позашляховику «Mitsubishi Outlander», що рухався автодорогою «Київ-Чоп» у напрямку міста Дубна. Останнім керував житель Дубенського району. Крім нього, у салоні перебували дружина та дитина.

У результаті зіткнення двох транспортних засобів правоохоронця госпіталізували до травматологічного відділення Дубенської центральної районної лікарні, його життю нічого не загрожує. Інші учасники ДТП, на щастя, не постраждали.

Як встановили працівники відділу інспекції з особового складу УКЗ ГУНП в Рівне нській області, правоохоронець перебував поза службою, у цивільному одязі, попередньо тверезий. Наразі призначено проведення службового розслідування.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic

pic