Проект "Телемайдан: Запит на зміни" продовжує курсувати найбільшими містами нашої області. Серія телемостів спрямована на відкрите спілкування місцевих жителів із представниками влади у прямому ефірі. Команда Першого місцевого побувала вже в 5 районних центрах. А вже завтра 26 травня "Рівне 1" працюватиме на центральній площі міста Корець.

Рівне , Сарни, Дубно, Коспопіль та Березне в цих містах вже побувала команда Першого місцевого з проектом "Телемайдан: Запит на зміни". В режимі прямого ефіру відбулись телемости, на які запросили голів райради, райдержадміністрації та мерів. Та головні персони задля яких усе робиться це місцеві жителі.

Та спрямований проект не лише на те, щоб люди отримали можливість висловитись, а й щоб вони отримали реальну допомогу.

Завдяки можливостям телемосту за процесом у рівненській студії слідкують експерти із різних галузей. Вони аналізують і коментують відповіді представників місцевої влади.

Адже дуже часто саме від цього залежать можливі позитивні зміни в містах, та й в області загалом. "Телемайдан: запит на зміни " це грантовий проект здійснений за підтримки американського посольства. До кінця серпня Перший місцевий планує відвідати Кузнєцовськ, а тепер вже Вараш, Здолбунів, Дубровицю, Радивилів, Острог. Тож не пропустіть, вже цього четверга 26 травня о 19:30 ми працюватимемо на центральній площі міста Корець. Скористайтесь можливістю розповісти, чим живе Ваше місто.