Минулої доби противник 31 раз застосовував зброю проти українських воїнів. Зафіксовані випадки використання ним й важкого артилерійського озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями.

Тривають обстріли Авдіївки та її околиць. Минулої ночі бандити гатили по наших укріпленнях в районі цього населеного пункту з великокаліберних кулеметів, гранатометів та мінометів 82 мм калібру.

З такої ж зброї бойовики обстрілювали українські підрозділи під Красногорівкою. Там же вони відкривали вогонь із зенітних установок. Найбільш складним становище минулої ночі було на Маріупольському напрямку, зокрема в районі Широкиного. Обстрілявши декілька разів наші опорні пункти біля цього селища з гранатометів, проросійські бандформування ударили по українських захисниках з потужних артилерійських систем калібру 152 мм. Окрім того, поблизу Новотроїцького противник знову використав 82-мм та 120-мм міномети. Неподалік Павлополя вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів. Впродовж минулої доби зафіксовано прольоти 5 ворожих БПЛА, 2 з яких прямували з території РФ. На Луганщині ввечері було відносно тихо. Однак вже під ранок бойовики обстріляли зі стрілецької зброї та гранатометів наші позиції поблизу Щастя та Сокольників.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.