Літо на носі, а тому рівнянки вже починають готуватися до сезону. Однак довгоочікуване сонце приносить не лише втіху, а й турботи. Одна з них – зберегти свіжість тіла упродовж дня.

Проте не завжди придбані дезодоранти здатні забезпечити це. Найкращим вирішенням проблеми поту може бути виготовлення антиперспіранту у домашніх умовах.

Один із найкращих рецептів дезодоранту містить ефірні олії. Це компонент ледь не усіх ефективних, власноруч виготовлених, косметичних засобів. Два обов’язкових складники натурального антиперспіранту олії кісточок винограду та чайного дерева. Також додайте 2 види улюблених ароматичних олій – вибір залежить від ваших уподобань. Змішайте усі олії, взявши кожної по 30 крапель.

Боятися намащувати шкіру ароматичними оліями не варто, адже вони швидко висихають і, на відміну від звичайних антиперспірантів , не залишають слідів на одязі. Олії чайного дерева та виноградних кісточок мають антибактеріальну дію, а тому такий косметичний засіб вдало боротиметься із неприємним запахом у продовж спекотного дня.