Проведення весілля в екстремальних місцях останнім часом набули великої популярності. Майбутні подружжя все частіше відходять від весільних стандартів та прагнуть влаштувати оригінальну та незабутню церемонію одруження. Про декілька місць, де можна влаштувати екстремальне весілля, - читайте далі.

1. Весілля під водою

Таке одруження для справді екстремальних молодят. Зазвичай, його влаштовують під час відпочинку за кордоном. Ви та Ваш коханий можете поїхати у будь-яке місто на планеті, яке знаходиться біля моря чи океану, одягнути весільні вбрання та зануритись з аквалангом на 3-5 метрів. Таку церемонію одруження Ви не забудете ніколи.



весілля під водою

2. Одруження під час стрибка з парашутом

Стрибнути з парашутом - це вже відчайдушний крок, а от при цьому ще й складати шлюбні обітниці своїй коханій людині - справа для справжніх екстремалів. Це відбувається приблизно так: замість звичного одягу для стрибків з парашутом - наречена у весільній сукні, а наречений у костюмі. На Вас, звичайно, буде спеціальне спорядження. Не забудьте, також і про священика, який летітиме разом з Вами у тандемі і зачитуватиме Вам весільну проповідь.

Головне, під час такого одруження не забувати про свою безпеку та сказати "так".



одруження в повітрі

3. Весілля в горах.

Весілля на гірських просторах влаштовують справжні романтики та натуралісти. Один із варіантів - зробити це на найвищій вершині України - Говерлі. Для цього, найперше, необхідно подбати про безпеку свою, свого обранця та, звичайно ж, гостей.

Також, заздалегідь, прокладіть маршрут, візьміть весь необхідний весільний інвентар та насолоджуйтеся розкішним краєвидом гірських вершин. Вибравшись на гору, Ви зможете одягнути весільний одяг та промовити своїй половинці клятву у коханні. Гарантовано, що про таке весілля Ваші гості говоритимуть ще дуже довго.



весілля в горах



весілля в горах

Пам'ятайте, яке б місце для церемонії одруження Ви б не обрали, головне - любов та щирість почуттів.