Сьогодні полісмени завітали до Рівненської гуманітарної української гімназії та відвідали Дядьковицьку загальноосвітню школу, де разом із спеціалістами Управління превентивної діяльності ГУ НП в Рівненський області провели уроки з безпеки дорожнього руху. Захід відбувся серед учнів 6-10 класів.

Школярам пояснили значення дорожніх знаків, розмітки, сигналів світлофору та навчили жестам регулювальника. Також розповіли дітям, як поводитися на дорозі та в разі виникнення нестандартних ситуацій.

Під час зустрічі школярі ставили патрульним різноманітні запитання. Найбільше їх цікавило: як стати патрульним поліцейським і який навчальний заклад для цього потрібно обирати в майбутньому.



pic

Насамкінець, учні подарували полісменам панно з малюнків на тему безпеки дорожнього року. Тепла зустріч не обійшлась без традиційних спільних фото на згадку.



pic

Також рівненські патрульні візьмуть участь у загальнодержавній акції зі здачі крові під назвою: «Здай кров – врятуй життя». А протягом Тижня безпеки дорожнього руху в Україні відвідають щонайменше десять навчальних закладів.



pic

Повідомляє патрульна поліція Рівного.