Навчаючись (*у клубі східного танцю “Орхідея”*) Ваша дитина зможе відчувати не лише всю магію сходу, а й навчиться володіти своїм тілом, відчувати музику й ритм. Найкращим доказом цього є перемоги учасників клубу на всеукраїнських змаганнях. Безумовно цьому сприяли не лише досконале знання танцю, а й емоції, які він передає. Такою і є філософія школи східного танцю (*“Орхідея”*). Завдання, які ставляться перед викладачами “Орхідеї” повністю відповідають його філософії.


Саме тут вашу дитину навчать:

1. Допоможуть здобути красиву поставу та гнучкість.

2. Володіти власним тілом.

3. Розумітися в музиці, відчувати її ритм і перемагати комплекси й страхи й намагатись бути кращою.

Навчання у школі східного танцю “Орхідея” відкриє творчі здібності вашої дитини, надасть їй впевненості, сили та краси, що сприяє гармонійному фізичному розвитку.


орхідея родинний портал
Навчання у групах східного танцю, участь у активному житті клубу, дають змогу творчого кар’єрного росту, починаючи від танцівниці до педагога, тренера та професійного судді з танцю живота. При клубі існує ансамбль східного танцю, який захистив у 2010 році звання «Зразковий» та має статус «Зразковий художній колектив-ансамбль східного танцю «Орхідея» - єдиний в Україні.

Сьогодні в клубі навчаються мистецтву східного танцю понад 100 вихованців.
Клуб має 6 робочих груп різного віку, а також свій концертний склад, велику костюмовану концертну програму, яка включає номери класичного, народно-фольклорного шоу та belly-dance. Клуб є членом Української федерації сучасного танцю. Серед вихованок клубу є багато фіналістів та призерів Кубків і Чемпіонатів України за версією УФСТа і ІDO.


клую східного танцю рівне
Клуб є засновником та організатором відкритих регіональних змагань з belly-dance «Захаріт» та міжнародного фестивалю «Орхідея скликає друзів», який відбувся в серпні 2009 року. Колектив активно вивчає та розвиває belly-dance як напрямок сучасної хореографії та сценічної культури, вдихає новаторство в усі напрями belly-dance (фолькльорний, класичний, фьюжн-шоу), пропагує цей вид мистецтва в стінах та поза межами Рівне нського міського палацу дітей та молоді, залучаючи молодь до активного та здорового способу життя.


орхідея танці рівне 1
Засновник Ансамблю східного танцю "Орхідея" Пінська Оксана Вікторівна має вищу освіту як педагог-хореограф, балетмейстер-постановник народно-сценічного танцю. Вона є професійним Суддею Вищої категорії Української Федерації Сучасного Танцю (УФСТ) та Головою Комітету з “Oriental”. Тому будьте певні, віддаючи дитину до цієї школи, її навчатимуть лише професіонали.
Контактна інформація:
Зателефонувати: (066) 514 91 94

Написати листа: oksana-orhideya@mail.ru

Перейти на сторінку ПДМ: www.pdm.org.ua