Рано чи пізно дівчата хочуть вийти заміж. Але як зрозуміти, що такі ж наміри має ваш хлопець? Отож, читайте далі, які ознаки готовності хлопця піти під вінець.

Тут і нічого гадати, якщо хлопець сам починає говорити про одруження на вас. Тільки потрібно зуміти відрізнити правду від брехні і визначити, чи не намагається хлопець таким чином домогтися статевої близькості. Можна почати будувати плани і попросити хлопця взяти в них участь, наприклад, піти з ним в ювелірний магазин подивитися на кільця. Удавальник напевно злякається і відступиться.

Якщо хлопець не говорить про свої наміри, він може готувати вам сюрприз. Подивіться, чи не починає він збирати гроші на весілля, купувати необхідні речі. Іноді хлопець, який вирішив одружитися, змінює роботу на більш високооплачувану, купує машину і т.д. Якщо дівчина не розуміє його намірів, такі дії можуть викликати ревнощі. Адже високооплачувана робота відніме у хлопця більше часу, а гроші на машину хлопець міг би витратити інакше, на дівчину. Тому свої перші пориви треба зупинити, і запитати у хлопця, навіщо він це все робить. Загадкове мовчання може багато про що сказати.



pic

Чоловік готовий до шлюбу тоді, коли він відслужив в армії, здобув вищу освіту, влаштувався на роботу, придбав машину і власне житло. Ну, або в стані це житло знімати для себе і для своєї дружини. Зазвичай, всім необхідним чоловік обживається до 27 років і вже тільки тоді починає замислюватися про одруження.

Не потрібно думати про те, що чоловік не готовий на вас одружуватися, бо з вами щось не так. Просто йому нічого запропонувати вам. Кажуть, що з милим рай і в курені, але де гарантія, що ви не проміняєте курінь на зручний котедж.



pic

Звичайно, якщо чоловік має всі благи і не робить вам довгоочікуваної пропозиції, то варто задуматися, а раптом ви витрачаєте час даремно. Якщо ви познайомилися з хлопцем, у вас зав'язалися стосунки, і він явно запав на вас, то ви це обов'язково помітите.

Він буде знайомити вас зі своїми друзями, не відразу звичайно, але перезнайомитиь з усіма. Представить своїм батькам і обов'язково захоче подивитися на ваших. Буде будувати плани, навіть маленькі, в який ресторан сходити або куди поїхати у відпустку - це все дрібні дзвіночки, що ведуть до весілля.

Коли хлопець пропонує вам жити з ним разом, це ще не означає, що він одружується на вас. Для деяких чоловіків спільне життя замінює шлюб. Але може бути і так, що хлопець вирішив трохи потренуватися перед справжнім подружнім життям. Це навіть добре, ви і себе зможете перевірити в побутовій сумісності з хлопцем.



pic

Коли думка про одруження приходить до хлопця, з яким ви довго зустрічалися, ви помітите зміни в його поведінці. Він стане більше говорити про спільне життя, про те, як живуть люди в шлюбі, почне говорити про відносини своїх батьків. Можливі розмови про дітей. Скільки ви збираєтеся заводити і як ви їх назвете.

Зазвичай відбувається так, що хлопець зустрічається з дівчатами, а потім, після чергового розставання до нього приходить думка, що пора одружуватися. Так він починає пошуки тієї дівчини, яка могла б стати його майбутньою дружиною. Все у відповідності з думкою, що чоловіки гуляють з одними, а одружуються на інших. Так що ваш хлопець, може бути, вирішив на вас одружуватися, як тільки вас побачив.

Як правило, хлопець, який хоче на вас одружуватися, постарається показати вам свою серйозність і надійність. Якщо це так, то вам і справді дістанеться серйозний і надійний супутник життя.