Брауні — улюблений десерт більшості американців. Це надзвичайно смачне тістечко з насиченим шоколадним смаком і тягучою консистенцією. Давай і ми приготуємо частинку американської кулінарної культури!

Інгредієнти:

200 г вершкового масла; 180 г цукрової пудри; 3 яйця; 200 г гіркого шоколаду (вміст какао не менший, ніж 70 %); 125 г борошна; 2 ст. л. какао-порошку; 125 г борошна; щіпка солі; 80 г волоських горіхів.

1. Беремо невелику тарілку, кладемо вершкове масло і шматочки шоколаду та ставимо на водяну баню. Тарілка при цьому не повинна торкатися води. Чекаємо, доки масло і шоколад не перетворяться в однорідну масу, яку потім потрібно ретельно перемішати.

2. Яйця збиваємо з цукровою пудрою. Сюди ж додаємо шоколадну масу і перемішуємо. Також додаємо просіяну муку, какао й ванілін і знову перемішуємо.

3. Горіхи потрібно злегка підсмажити, подрібнити та додати до тіста.

4. Форму потрібно застелити папером для випікання і вилити туди приготовлену суміш.

5. Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку. Чекаємо 30-40 хвилин. Серединка брауні повинна бути соковитою, тому дуже добре, якщо тістечко буде дещо сирим.

Готовий десерт потрібно порізати на невеликі квадратні шматочки і подати до столу. Чудово смакуватиме з будь-яким напоєм: кавою, чаєм, соком чи молоком.

Смачного!