Як за допомогою настінної плитки зробити приміщення більш об'ємним, просторим та широким? Якщо правильно підібрати облицювання, то інтер'єр можна змінити до невпізнання, аж до візуального розширення простору і підняття стель. Ми зробили огляд якраз таких видів обробки, які здатні змінити невеликий інтер'єр.

Більше об’єму

Іноді невеликим кімнатах катастрофічно не вистачає об’єму, вони виглядають навіть менше, ніж є насправді. Виправити ситуацію допоможе невелика плитка у формі бджолиних сот. Вона автоматично облагородить простір, зробить його більш гармонійним і об'ємним, особливо, якщо вона рельєфна або з явними 3D-ефектами.

pic

Секрет перспективи

Багато власників малогабариток мріють про зоровому збільшення кімнат. Важливу роль в реалізації цього бажання може зіграти вузька горизонтальна плитка. Вона буде доречна в крихітних санвузлах і на маленьких кухнях. Але варто пам'ятати, що обробка подібного права візуально з'їдає висоту стель, тому в приміщеннях з низькими стелями, такий прийом потрібно застосовувати з обережністю.

pic

Все вище і вище

Низькі стелі нерідко зустрічаються в малогабаритці, це проблема, з якою можна боротися за допомогою вертикальної плитки. Щоб це візуально виглядало цікаво, плитку можна викласти «ялинкою». Цей прийом не тільки візуально підніме низькі стелі, але внесе в простір динаміки.

pic

Рівновага і гармонія

Якщо стелі навпаки занадто високі, то варто облицювати однієї плиткою стіну і частину підлоги, щоб візуально зрівноважити простір. Якщо ж хочеться просто досягти гармонії в інтер'єрі, то для цих цілей підійде пропорційна плитка невеликих розмірів.

pic