1. Зробіть корекцію брів.

Запишіться до професійного косметолога хоча б за три місяці до весілля. Якщо ви будете проходити процедуру регулярно (кожні три тижні), то фахівець надасть вашим бровам ідеальної форми. Гарні брови підкреслять красу нареченої в цей особливий день. Кінцеву корекцію брів доцільно проводити за два-три дні до весілля.

2. Регулярно виконуйте косметичну чистку шкіри обличчя.

Пілінг та чистка обличчя, зроблені хорошим спеціалістом, видалять відмерлі клітини зі шкіри та нададуть обличчю матовості. Комплекс процедур також забезпечить гарний колір обличчя.

Якщо ви відвідуєте косметолога нерегулярно, тоді вам потрібно починати процедури по догляду за обличчям приблизно за півроку до церемонії. Не варто робити процедуру напередодні весілля - після чистки ваше обличчя буде мати червоний неприродний колір.

Варто підшукати такий косметичний салон, в якому спеціалісти використовують для процедур натуральні інгредієнти, сезонні фрукти та рослинні масла. Такі природні компоненти допоможуть вашій шкірі «світитися зсередини», отже, в свій найголовніший день ви будете виглядати та почуватися на всі сто відсотків!



pic

3. Відвідуйте спеціаліста по манікюру.

Регулярний манікюр допоможе тримати руки та нігті в хорошому стані. Дуже корисними є такі процедури, як парафінове обгортання та масаж. Влаштуйте справжнє свято для ваших рук та нігтів, і вони стануть здоровими та доглянутими.

4. Зробіть педикюр.

Цю процедуру можна зробити напередодні весілля. Побалуйте ваші ніжки педикюром! Після процедури нігті на ногах стануть гладкими, чистими та блискучими.



pic

5. Запишіться до перукаря та візажиста

Перукаря потрібно відвідувати щонайменше протягом трьох місяців до весілля, щоб надати бажаної форми вашій стрижці. Також бажано регулярно застосовувати оздоровчі маски, тоді волосся стане гарним і блискучим. Перед весіллям обов'язково зробіть пробну зачіску та макіяж, щоб визначитись зі стилем.

6. Приділіть увагу вашим віям

Звичайно ж, ви хочете, щоб в день весілля ваші вії виглядали бездоганно. Для цього ви можете провести процедуру нарощення вій. Якщо процедуру проводить досвідчений спеціаліст, то вії будуть триматися близько двох тижнів. Вони виглядають густими та довгими і їх не потрібно фарбувати тушшю.

Джерело: www.obruchka.ua