Рідні та поліція розпочали пошуки двох неповнолітніх жителів Рівненського району ще 26 квітня.

14-річного хлопця із Колоденки поліцейські розшукали майже за добу, а 17-річного юнака із Клеваня шукають досі. Знайти 14-річного вихованця будинку сімейного типу Максима Гулакова, який після школи не прийшов додому, за допомогою до поліції звернулись опікуни учора, 27 квітня, опівночі. Вже ввечері правоохоронці знайшли підлітка на території школи села Кустин. Як пояснив хлопець правоохоронцям, він ішов до матері. Неповнолітнього поліцейські повернули до будинку сімейного типу.

Правоохоронці також встановлюють місцезнаходження 17-річного жителя селища Клевань Олександра Юрійовича Душука. Його тітка, з якою підліток мешкає, поки матір за кордоном, звернулась до поліції 26 квітня опівдні та повідомила, що хлопець залишив навчальний заклад Клеваня і додому не повернувся. Правоохоронці у його кімнаті знайшли записку, в якій вказав, що буде ночувати у свого товариша і наступного дня повернеться. Однак Олександр за місцем проживання так і не з’явився.

На вигляд йому 17-18 років, зріст 175-180 см., середньої тілобудови. Був одягнений у темно-синю куртку, сині штани, коричневе взуття, темно-синю шапку із фірмовим знаком «NIKE», може носити чорні сонцезахисні окуляри. Як з’ясували правоохоронці, обоє неповнолітніх вже не вперше покидають місце проживання. Поліцейські звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місця перебування дітей, звернутися за номерами телефонів: (067)495-29-59 або 102.

Повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic