Всі рівнянки, без винятку, хочуть підтримувати себе у формі, мати хороше здоров'я і зовнішню привабливість. А допомагають їм у цьому заняття спортом. Проте, що робити, якщо ви в силу тих чи інших причин не можете змусити себе ходити в спортзал? Відмінним виходом із ситуації для вас стануть наші поради.

1. Натщесерце випивайте 2 склянки води, можна з лимоном, через 10 хвилин - 2 ложки оливкової або лляної олії (щоб в організмі був корисний жир, для пружності грудей і підтримання регулярного менструального циклу). Можна з'їсти зелене яблуко. Воно також допомагає випадках, якщо ви відчуваєте, що з’їли надто багато.

pic

2. Обмежувальні дієти і недоїдання призводять до дефіциту корисних речовин в організмі, тому потрібно навчитися правильно харчуватися. Можна вживати низькокалорійну їжу, при цьому отримувати всі необхідні вітаміни і мінерали. Починати потрібно з корисного сніданку, який допоможе зарядитися енергією на весь день.

pic

3. Звичайно, слід ретельно пережовувати їжу, повільно і вдумливо. Це допомагає поліпшити обмін речовин. До речі, саме в цьому полягає секрет стрункості француженок - вони не поспішають під час їжі і ніколи не перекушують!

pic