Наші бабусі всі свої проблеми зі здоров'ям вирішували за допомогою природних засобів. Причому є препарати, визнані в усьому світі дуже ефективними. До таких засобів можна віднести насіння льону. Ми вирішили розповісти рівнянкам про користь льону.

1. Варто знати, що вживання насіння льону з лікувальною метою дозволяє позбутися або попередити захворювання шлунково-кишкового тракту , гастрит , виразку . В домашніх умовах ними виконують очищення кишечника і, отже, всього організму від накопичених шкідливих речовин. Корисний продукт покращує моторику, що є ефективною мірою профілактики і лікування закрепів .

2. Корисні властивості насіння льону знадобляться у підвищенні імунітету, профілактики тромбозу, інших серцево-судинних захворювань, відновлюючи струм крові. Вживаючи насіння цієї рослини в їжу регулярно, можна стабілізувати рівень цукру в крові і домогтися істотного зниження ваги.

3. Рівнянка, яка дбає про своє здоров'я і звикла до споживання насіння льону, може бути впевнена, що з нею ніколи не станеться нічого поганого, тому що завдяки наявності селену в складі цього цілющого продукту харчування, у пухлин немає можливості "прижитися".

4. Не можна скидати з рахунків омолоджуючи, антибактеріальні властивості продукту. Тому насіння льону знайшло застосування в косметології. За допомогою відварів покращують стан шкіри, волосся. Роблять косметичні маски, лосьйони і м’які скраби.