Перед весіллям, головна задача нареченої - не так сама підготовка до весілля, як схуднути, аби виглядати у сукні, як Афродіта. Схуднути перед весіллям допоможе експрес-дієта, за допомогою якої можна швидко схуднути на 5 кг всього за 3 дні.

Меню експрес-дієти на три дні

Перший день

Подбай про себе з вечора і приготуй собі пів літри чистої води для того, щоб випити її з самого ранку, не встаючи з ліжка. (У горизонтальному положенні відбувається краще очищення організму).

Через 15 хвилин слід випити напій, приготований з 1 склянки молока з додаванням однієї чайної ложки какао (в одній ложці міститься добова норма магнію) і однієї чайної ложки меду (природного цукру).

За 15 хвилин до обіду рекомендується з'їсти стиглий грейпфрут (відмінний спалювач жиру), 200 гр. відвареної нежирної риби або дієтичної курки (без шкірки), 300 гр. свіжих овочів, заправлених оливковим маслом - низькокалорійний обід.



pic

Через дві години можна випити 300 мл. знежиреного йогурту.

Овочевий бульйон. Склад: 1,5 л води, 1 кг цибулі-порею і трохи зерен кмину (відмінно виводять шлаки), 500 гр. помідорів, 500 гр. моркви. Спосіб приготування дуже простий: дрібно нарізати овочі, кидаєш їх у киплячу воду на 20 хв., а потім, слід процідити бульйон.

Випити треба три чашки через кожні 10 хв.

Перед сном можна випити склянку знежиреного кефіру.



pic

Другий день

Сік з двох грейпфрутів або напій з какао і меду, який ви випивали на сніданок першого дня. 0,5 літра овочевого бульйону, 300 мл знежиреного йогурту з додаванням однієї чайної ложки меду.

200 гр. вареної риби або курячого м'яса, овочевий салат (300 гр).

У другий день рекомендується більше відпочивати.



pic

Третій день

До 12:00 випиваєш 1 літр негазованої води. Дозволяється 0,5 л знежиреного йогурту.

На третій день обід буде переважно молочним. Знежирений йогурт змішаний з нежирним сиром і медом (загальна маса не повинна перевищувати 500 гр).

200 гр. вареного курячого м'яса, 300 гр. салату з свіжих овочів.

Результат дієти помітний вже наприкінці другого дня. Зменшиться розмір "розгодованого" шлунка, і ти вже не будеш стрімко набирати вагу. Головне не забувати пити більше води, 2-3 літри в день.

Результат прекрасний - можна схуднути на 5 кг всього лише за 3 дні. І головне - не соромно буде йти під вінець!

Джерело: olympica.com.ua