Адже тільки вони зможуть рухатися центральною вулицею міста біля драматичного театру.Принамйні так планують у транспортному управлінні. Вже 18-19 травня мешканці будинків поблизу драмтеатру зітхнуть з полегшанням від відсутності загазованості від автотранпсорту, а решта рівнян будуть по новому планувати свій час.

А усе через будівництво Метрограду-2 на театральній площі, — пояснюють чиновники. І вже визначили який транспорт поїде в об'їзд, а який все ж курсуватиме поблизу театру.

І тролейбусом, і в об'їзд маршруткою на роботу та навчання дорога виявиться однаково довгою. Адже маршрутки поїдуть вузькими вуличками, а тролейбуси рухатимуться у реверсному режимі: спершу їхатимуть в одну сторону, потім в іншу. Рівняни від цього не в захваті.

Щоб маршрутки не заблокували виїзд із пожежної частини, рятувальники домовилися із даїшниками. Пожежники вірять, що чергування регулювальникив допоможе їм вчасно виїхати на виклик.

Водії маршруток же на перед не забігаютьі щось прогнозувати не беруться. Мовляв, буде день — буде видно.

Новий маршрут руху транспорту може заблокувати місто, нарікають пасажири. Досвід суцільного затору центральної частини Рівного протягом дня уже є. Кілька місяців тому звузили проїжджу частину біля драматичного театру. Нинішні тимчасові незручності охоплять місто аж на півтора місяці.