Другу перемогу поспіль здобув рівненський "Верес". Цього разу народний клуб переміг у селищі Щасливому під Києвом команду "Арсенал". Про перепитії матчу далі у сюжеті.

У обох команд не обійшлося без кадрових втрат. У «канонірів» через перебір карток гру двадцятого туру пропускали гравці основи Сергій Сілюк та Микола Ковталюк. У рівнян через травми та пошкодження були відсутні Ярослав Рафальський, Денис Притиковський і Борис Орловський. Гру активніше розпочали каноніри. В їхньому складі в основі вийшов вихованець рівненського футболу Олег Котелюх.

Загалом рівна гра у першому таймі мала усі шанси завершитися унічию. Втім, вже на другій доданій арбітром хвилині рівняни зуміли провести разючу і результативну атаку. Олександр Лакуста виграв верхову боротьбу і з незручної позиції віддав хороший пас на правий фланг на хід Скоцькому. Богдан, випередивши «каноніра» Пахолюка, пробив по воротах «Арсенала». Голкіпер відбив м’яча, але просто перед собою. Антону Яременку, який був першим на добиванні, треба було просто не влучити у воротаря – 0:1. Цей матч був особливим для центрального захисника "Вереса" Микити Ткачьова. Адже в перше в житті він вийшов на поле з капітанською пов'язкою оскільки номінальний капітан рівнян Ярослав Рафальський травмований.

Після перерви саме гості продовжили диктувати гру. І тим більш несподіваним став гол киян у відповідь. Богдан Скоцький заробив необов’язковий штрафний поряд зі своїми воротами. Гравці «Арсенала» швидко розіграли «стандарт» і після кількох рикошетів Андрій Домбровський з близької відстані не залишив шансів Сергію Семену – 1:1.

Втім, довго «канонірам» радіти не довелося. Вже за три хвилини Богдан Скоцький і Тарас Коблюк на правому фланзі атаки вдвох обіграли пів-«Арсенала», а Ростислав Волошинович у ближньому бою виявився швидшим за голкіпера – 1:2. Для Ростислава Волошиновича цей гол став другим у двох матчах за НК «Верес».

Наступний матч народний клуб "Верес" проведе у Рівному на стадіоні Авангард. Наша команда прийматиме "Мир" з Горностаївки.