Рівненські борці здобули 3 золотих та 3 бронзових медалі на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед кадетів.

Змагання пройшли у Вінниці 21-23 квітня. Участь у них взяли 307 юнаків 1999-2001 років народження з усіх областей України. До збірної команди Рівне нщини увійшло 37 спортсменів. Боротьба відбувалась у 10 вагових категоріях.

Так, три золотих та одну бронзову медаль вибороли вихованці Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту.

Перші місця у своїх вагових категоріях зайняли Владислав Кузько, Мирослав Солов’ян, та Дмитро Мирошник. Третє місце отримав Дмитро Єрмаков. До змагань їх підготував тренер Дмитро Шевчук.

Вихованці Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю Андрій Яременко та Олександр Тестов вибороли дві бронзи. Тренером спортсменів є Віктор Лазарець.

В загальному заліку команда Рівне нської області здобула 2 місце.

«Призери чемпіонату Владислав Кузько, Мирослав Солов’ян, Дмитро Мирошник та Олександр Тестов поїдуть на чемпіонат Європи з греко-римської боротьби серед кадетів, - зазначив заступник начальника управління у справах молоді та спорту Рівне нської ОДА Петро Нагорний. – Ці змагання проходитимуть у Швеції 19-24 липня цього року».

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА.