Часом в малогабаритці складно розмістити всі необхідні предмети меблів. Доводиться від чогось відмовлятися, але без столу не обійтися, яких би розмірів не була квартира. Так що ж робити, якщо площа обмежена, а необхідний функціональний і місткий стіл?

1. Виїзний столик на колесах

Такий варіант буде доречний в невеликих кухнях. Стіл ховається під робочою поверхнею, а при потребі викочується і може використовуватися в якості додаткового майданчика для приготування страв або ж як їдальня.

pic

2. Стіл-комод

Коли є потреба в додаткових системах зберігання, то краще звернути увагу на моделі, оснащені додатковими ящиками або полицями. Це дозволить значно зекономити дорогоціне місце.

pic

3. Кутовий стіл

Кутам в інтер'єрі приділяється мало уваги. Найчастіше вони стоять порожні і ніяк не задіяні. Але в малогабаритці ситуація міряється, тут йде боротьба за кожен шматочок вільного простору, тому розумно задіяти кут і поставити кутовий стіл.

pic

4. Відкидний стіл

Такий столик зовні схожий на невелику навісну тумбу. Всього кілька дій, і він перетворюється в відмінний обідній стіл або місце для роботи. Він не займає багато місця і виглядає в інтер'єрі лаконічно.

pic

5. Стіл-полка

За таким столом зручно сидіти з ноутбуком або читати книгу. Він невеликий, а при необхідності взагалі перетворюється в компактну полку для зберігання ключів і дрібниць. Ідеальний варіант для передпокою!

pic

6. Для великої компанії

Коли в гості приходить багато друзів, то невеличкий столик не допоможе. В цьому випадку краще придбати витягнутий стіл з відкидною стільницею. У складеному варіанті він буде виконувати роль консолі, а в розкладеному допоможе з розміщенням великої кількості гостей.

pic

7. Стіл-тумба

На вигляд це звичайна навісна тумба з безліччю відділень для зберігання всіляких предметів. Але насправді, виявляється, що це відкидний столик, за яким можна працювати або займатися творчістю.

pic

8. Домашній офіс перетворюється ...

У маленькому інтер'єрі один і той же предмет меблів може виконувати відразу кілька ролей. Наприклад, невеликий стіл для домашнього офісу легко перетворюється в обідній стіл, за яким збирається вся родина.

pic

9. Не просто журнальний столик

У невеликій сім'ї роль обіднього столу може виконувати журнальний столик. Особливо, якщо він лаконічно доповнений кількома зручними пуфами, які цілком замінюють стільці або табурети.

pic