Якщо ви розпочали підготовку до весілля, то питання весільного кортежу перед Вами, однозначно, постане. Авто вибирайте опираючись на власні фінансові можливості, а от як прикрасити його – ми Вам порадимо.

І так, декор авто може бути різним. Прикрашати кортеж Ви можете:

- Стрічками

- Тканинами

- Бантиками

- Квітами штучними

- Квітами живими

- Кульками

- Композиціями (можливий продаж або прокат)

- Ведмедики

- Кільця

- Наклейки і таблички на номери



pic

Прикрашання весільної машини багато в чому залежить від її марки, зовнішнього вигляду, кольору, моделі. Старовинні автомобілі майже не прикрашаються: як правило, вони лише злегка декоруються предметами, що дають розуміння про їх приналежність до весільного кортежу. Це можуть бути живі або штучні квіти, розміщені на решітці радіатора, або великі кільця на капоті. Лімузини, а також інші «статусні» моделі машин не рекомендується прикрашати безліччю деталей - вистачить кількох контрастних стрічок, невеликої квіткової композиції або фігурок нареченого з нареченою.

Красива і правильна прикраса весільних машин - не менш важлива деталь, для додання весіллю урочистості та створення відмінного, святкового настрою. Існують різні варіанти оформлення весільного авто і кортежних автомобілів.



pic

Прикраса весільних машин стрічками - найбільш традиційний варіант. Стрічки можуть бути паперові, капронові або атласні. Для декорування використовуються стрічки одного або декількох кольорів в різних варіаціях. Вибирайте стрічки досить довгі, тоді їх можна буде легко закріпити на вашому весільному авто.

Більш сучасний спосіб - прикраса весільних машин фатином, або іншими тканинами (органза, шифон і т.п). Драпірованою тканиною прикрашають капот або низ автомобіля. З тканин формують пишні банти, які кріпляться на багажник, капот, решітку.

Великі обручки на весільному автомобілі символізують вступ молодят у шлюб, тому стануть ідеальним варіантом декору машини для заходу. Аксесуар може кріпитися на радіаторі, капоті, але ще він гармонійно виглядає на даху автомобіля. Ще один оригінальний варіант прикраси – два золоті сердечка.

Прикраса весільних машин квітами сьогодні дуже популярна. За допомогою спеціальних кріплень, квіти можна помістити на ручку авто, на номерний знак, на капот машини. Штучні квіти досить практичні, вони витримають будь-яку погоду і збережуть свій первинний вигляд. Прикраса машин живими квітами вимагає більш ретельної підготовки. Квіти повинні бути оброблені спеціальним методом, який дозволить зберегти свіжість пелюсток до кінця свята і виглядати шикарно на Вашому весільному авто.



pic

Прикраса машин кулями - класна стильна фішка. Повітряні кульки легко прикріпити на машину. Радимо вибирати латексні кулі, а не гумові: вони міцніші.

Декорувати авто можна різними фігурками - це кільця, фігурки молодят, ведмедики, лебеді. А також прикріпити таблички (номерні знаки) з оригінальними написами.

Основне в прикрасі весільного автомобіля - не перестаратися, щоб кортеж виглядав стильно і святково, але не без смаку. Всі прикраси потрібно гарненько закріпити, щоб протягом дня не виникало неприємних моментів, коли квіти або стрічки відпадають або відлітають, адже в такий урочистий день ніщо не повинно затьмарювати свято.