За добу, що минула вони здійснили 29 обстрілів.

Використовуючи зброю заборонену Мінськими домовленостями незаконні збройні формування завдали чотири вогневих удари по наших захисниках в Авдіївці та один у Зайцевому. При чому, у проміжку часу з сьомої вечора до опівночі, використовуючи міномети калібру 82мм, бойовики скерували у промислову зону Авдіївки135 мін!

В нічний час кремлівські посіпаки здійснили два обстріли зі ствольної артилерії, калібром 152мм, району базування українських військ біля Правдівки. А в самому селі в результаті дій ворога зазнали руйнувань оселі мирних мешканців та місцева церква.

У районі Луганського бойовики теж нехтували дотриманням режиму тиші використовуючи озброєння БМП-2, автоматичні гранатомети та кулемети великого калібру. А поблизу Новотроїцького, Павлопіля, Станиці Луганської та Широкіного вони стріляли по українських бійцях з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Подібні вогневі засоби бандитські формування застосовували 12 разів і у напрямку Мар’їнки.

За вказаний період військовослужбовці Збройних Сил України змушені були 4 рази відкривати вогонь у відповідь. Незважаючи на зусилля противника сили АТО надійно утримують райони оборони уздовж усієї лінії розмежування.

Повідомляє прес-центр штабу АТО