Чому одні дівчата виходять заміж у 18, а інші так і ходять, як то кажуть "в дівках" до 30 років? На це є прості відповіді. Чому? Везіння? Доля така? Ні, швидке або нешвидке заміжжя залежить не від долі, а від типу жінки.

Першими виходять заміж "сірі мишки"

Згадай своїх ровесниць, які одразу після школи повиходили заміж. Чим вони вирізнялися? Не можеш згадати? І не згадаєш! Бо вони були сірими, непомітними мишками, можливо, й розумом особливо похвалитися не могли. Справді, розумна жінка у 18 років заміж не вискочить!

Те, що багато чоловіків вибирають за дружин саме такий тип жінок - не є секретом ні для кого. А чому тут дивуватися? Із такими жінками жити дуже зручно. Готує смачно, скандалить мало, а про зради навіть не думає.

Але трапляються випадки, коли медаль повертається зовсім іншою стороною. Досвідчена «мисливиця» добре знає, що робить. І з легкістю закохує в себе. Така, якщо візьме в руки, то всю душу витрусить, але не відпустить.



pic

Третій тип: «легковажні жінки»

Найчастіше, це колишні «мисливиці». Але не втрималися на цій почесній позиції і помалу скочуються донизу. Таким жінкам вийти заміж дуже важко. Але що вдієш? Вони самі вибирають свою долю.

Без сумніву, сексуальне життя «легковажних жінок» дуже яскраве. Кожен новий партнер - нова кольорова іскра. Але з віком партнерів дедалі менше, а колірна палітра вгасає, як яскравий феєрверк у нічному небі. Такими жінками чоловік скрашує монотонність сімейного життя. Але за дружину таких не беруть. Хоча немає правил без винятків.



pic

Із якою жінкою хочеться одружитися?

Не намагайся бути надто активною та легковажною. Краще - загадковою й оригінальною. Такі жінки завжди цікаві чоловікам.



pic

Пам'ятай: що більше в тобі таємничості, то більше ти одержуватимеш чоловічої уваги.

Користуйтеся порадами, та вдало виходьте заміж!

Джерело: lady.tochka.net