Така ініціатива виникла після підписання угоди про партнерство між обласним центром та туристичною меккою Грузії містом Кобулеті. Делегація іноземців взяла участь у міжнародному туристичному форумі, де спільно з місцевими чиновниками та підприємцями обговорили перспективи та умови українсько-грузинського співробітництва. Що дасть рівнянам така міжнародна дружба - далі.

Туризм, логістика і нерухомість. Основні теми, які обговорюють на міжнародному форумі українсько-грузинського співробітництва. Головне - налагодити тісніші зв'язки між двома країнами.

У рамках зустрічі міські голови Рівного та Кобулеті підписують угоду про партнерство та обмінюються подарунками. Найбільше нині говорять про туристичний напрямок.

Кобулеті - це туристична Мекка Грузії розташована в мальовничому куточку Аджарії на березі Чорного моря. Один із ініціаторів підписання угоди про партнерство між двома містами підприємець Реваз Стамболішвілі.

Грузини переконують у них є на що подивитись та вони готові співпрацювати не лише у туристичних напрямках.

Інша та чи не основна проблема це дороговартісний переліт до Грузії, а найближчий аеропорт у столиці.

У такій ініціативі грузинам збираються допомогти у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

Улітку ж до Грузії вирушить делегація з Рівного. Планується, що поїдуть підприємці, які зможуть започаткувати ще й бізнесові проекти.