Школярка з Радивилівського району зникла ще 9 березня, вона пішла в школу і додому після навчання не повернулась. Це вже не перше її зникнення, за минулий рік вона втікали двічі, втім поверталась. Цього разу її розшукали у Радивилівському районі, недалеко від її рідного села. Зараз з неповнолітньою працюють психологи, вона у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

15-річна Людмила уранці 9 березня пішла у школу і відтоді її ніхто не міг знайти. Батьки звернулись до правоохоронців і повідомили про зникнення дитини. Адже так вона вчиняла не вперше. Це вже було третє за останні два роки зникнення дівчини. Минулих разів вона поверталася додому.

Дівчина перебувала у розшуку, її не раз показували у сюжетах, де повідомляли про її зникнення. Були навіть припущення, що її немає в живих , але днями її помітили на дорозі міжнародного значення Київ-Чоп і забрали в Олександрійський центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Школярка з благополучної родини. Окрім Людмили матір виховує ще п’ятьох дітей. Через що дитина час від часу покидає домівку, її матір не може зрозуміти, не вдається їй і перевиховати доньку, для якої остання подорож Україною закінчилась нащастя благополучно.

Поки дев’ятикласниця перебуватиме у центрі реабілітації. Адже дитині не завадить спілкування з психологами. Ті, ймовірно допоможуть дитині зрозуміти, що її втечі несуть чимало загроз і можуть непоправно вплинути на подальше життя.