15-16 квітня комунальним закладом «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради на базі Млинівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №3 були проведені відкриті обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (мікромоделі та найпростіші).

Цього року 6 команд, 25 учасників з 48 моделями літаків та планерів змагалися за перемогу. Це юні авіамоделісти з Дубенського, Костопільського, Млинівського районів, міст Дубна, Рівного та підліткового клубу «Омега» управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівне нського міськвиконкому.

- Авіамодельний спорт завжди приваблював дітей своєю видовищністю, а мікроавіамоделі користуються окремою популярністю. Розіграна першість показала, що зросла перш за все якість виготовлення моделей, завдяки використанню нових технологій та матеріалів, що сприяло високим польотним показникам.

Змагання мали насичену програму та були сповнені неабиякого запалу, тому справжня спортивна боротьба у кожному класі моделей велась аж до останнього польоту. Приємно констатувати, що у порівнянні з минулим роком кількість команд збільшилась на одну, а також збільшилась загальна кількість учасників, що виступали у особистому заліку, - повідомили у комунальному закладі «Рівне нський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівне нської обласної ради.

Переможцями відкритих обласних змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (мікромоделі та найпростіші) стали:

І місце – команда підліткового клубу «Омега» управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівне нського міськвиконкому;

ІІ місце – команда Дубенського району (комунальний заклад «Районний Будинок учнівської молоді» Дубенської районної ради);

ІІІ місце – команда м. Дубна (міська станція юних техніків);

ІІІ місце – команда Млинівського району (районний будинок творчості школярів Млинівської районної ради).

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської облради.

pic

pic