У Рівне повернули перемогу! Народний клуб "Верес" після кількох поразок поспіль таки зумів проявити характер та подарував вболівальникам свято. Недільний матч проти "Енергії" з Нової Каховки рівняни виграли в "суху", хоч не обійшлося без травм. Про жорстку, але переможну гру - далі.

Команда повинна мати характер і бажання перемогти. Так говорив на першій після свого призначення прес-конференції вже третій наставник "Вереса" Володимир Мазяр. Нагадати про прагнення до перемоги червоно-чорним мав і прапор, подарований команді бійцями 40-вої артилерійської бригади. Через тиждень після свого представлення новий тренер вивів на поле учергове оновлений "Верес", аби з перших хвилин показати атакувальний футбол.

Та упродовж всього першого матчу пробити оборону "Енергії" "Вересу" не вдавалося. На табло: нуль - нуль. Обидві команди прагнуть розмочити рахунок. Гра стає жорсткішою. На 42 хвилині воротар "Енергії" відбиває м'яч після удару червоно-чорних і травмує капітана "Вереса" Ярослава Рафальського. Покидає поле лідер рівнян у супроводі лікарів - вимушена заміна.

Після перерви обидві команди рвуться вперед. На 64 хвилині вдало розігрують м'яч Луканюк, Орловський та Лакуста. І захист "Енергії" не витримує - рахунок 1:0.

Та вже за 15 хвилин автор першого голу Олександр Лакуста опиняється на газоні. У "Вересі" іще одна вимушена заміна - замість Лакусти на поле виходить Скоцький. Автора першого і такого очікуваного гола стадіон проводжає оплесками.

А вже за кілька хвилин до завершення другого тайму рівняни удруге пробивають оборону "Енергії". Цього разу відзначився новачок "Вереса" Ростислав Волошинович.

Як не намагалися футболісти з Нової Каховки, відновити рівновагу на полі так і не вдалося. Матч завершується з рахунком 2:0 на користь рівнян.

Наступний матч "Верес" проведе на виїзді 23 квітня проти "Арсеналу" з Києва.